HTML

Promoter TV

Partyhírek, videók, érdekességek egy partyszervező szemszögéből.

Csatlakozz te is!

Címkék

16bit (1) astrix (3) avatar (9) bakony (2) balatonsound (1) beharangozó (2) bonusz (1) danger (1) delirious (3) diesel (2) dj2go (1) dna (1) dokk (1) elemzés (11) fesztivál (2) film (2) freee (1) goa.hu (1) helyszín (4) koletzki (1) lolitas (1) marketing (3) noise (1) nvc (1) openair (8) ozora (3) pantherpatrik (1) party (8) psy (8) psyfreq (3) sensation (1) szavazás (5) tranceport (11) video (2) wizzy (2) xerox (2) y east (4) Címkefelhő

Mégiscsak megy a Diesel...

2009.02.22. 02:38 Addict

Sikerült tegnap egy telefonos interjút készítenem a Diesel tulajdonosával, aki tisztázott némi félreértést az előző bejegyzésemmel kapcsolatban. Ő ugyan nem bátorított, hogy írjam ezt is le de én a korrektség jegyében azért mégis megteszem.

Szóval arról van szó, hogy az előző posztomat nagyon kiéleztem a goa és house bulikra, pedig a Diesel fő bevételi forrása nem ez, hanem a hétközbeni metál bulik és a dnb / hiphop rendezvények. Ezek a bulik rendszeresen hozzák a 4-600 főt ami teljesen normális egy most indult klubhoz képest. Sőt, mint megtudtam a K2 sokkal rosszabb eredményeket produkált azonos időszakban kezdéskor.

Úgy tűnik a house-os / goás réteg átcsábítása egyáltalán nem célja a klubnak, ugyanis a goások most láthatóan jól elvannak a MÁV-ban, ahol folyamatosan 4-500 fős bulik vannak még hazai fellépőkkel is. (Hogy miért az önmagában megérne egy külön posztot) Az underground house / minimal scéna meg az A38-on vagy a Merlinben. Most ha hozzáveszem ehhez a három helyhez még a Dürer-kertet is akkor van 4 underground klub Budapesten, ahova nagyobb bulikat lehet (és érdemes) szervezni. Hogy ez sok vagy kevés mindenki döntse el maga vagy írja meg a kommentben a véleményét.

Esetleg ha valakinek van olyan helyről tudomása ami igényes, sok embert be tud fogadni és underground az írja le nyugodtan.

3 komment

Címkék: elemzés diesel

A bejegyzés trackback címe:

https://promotertv.blog.hu/api/trackback/id/tr38957706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EvenItch 2009.02.22. 14:45:33

Én is szólnék a Dieselről. Szerintem a hely maga pár apróságot leszámítva nem vészes (ilyen a kövezett padló aminek hangilag is komoly hátránya van és a bokám is hamarabb szétmegy rajta mint pl egy parkettázott felületen... igaz a parketta fentarthatósága, ápolása és életartama jóval rosszabb). A környéke annál inkább plusz a 'goás' társaság amúgy se rajong túlzottan a beltéri bulikért (nem is nagyon vannak erre a stílusra bejáratott helyek leszámítva a mávot dehát az no komment)

Szerintem rákell jönni, hogy beltérre ennyi külföldit hozzni (költségvetés miatt) 'goásoknak' hülyeség (electro, prog, minimal stb. dieselbe meg eleve halott ügy szerintem mivel erre már bejáratott helyek vannak mint említetted is). Ennél a scénánál úgy általában a tél és a beltér egy szükséges rossz amit igyekszünk túlélni és nem szívesen adunk pénzt indoor-ért. :) Nem úgy egyéb más scénáknál amiknél meg nagyrészt csak évi pár szabadtéri megmozdulás van ellenben mi ahogy jön a jó idő már egyből húzunk kifelé.

Nekem egy helyszín van amit megtudok emészteni. Nem nehéz kitalálni melyik is ez. Persze, hogy a studio (evens hall). Az akkora, hogy már már a szabadban érzem magam, parkettázott, nagyon igényes (ami a dieselnek csak az előteréről mondható el a tánctér rész az eléggé ízléstelen és csúnya és ezen a bulik alkalmával még dekoval se nagyon javítanak) és jó helyen van! :) Persze hát itt psypartyt rendezni felér az öngyilkossággal (szervezői oldalról)és elég szánalmas látvány lenne egy akkora helyen 2-300 embert (jó esetben) lézengeni látni.

Akár hogy is nézzük nem vagyunk az átlag scéna ezt megkell érteni. Itt nem úgy mennek a dolgok mint úgy általában. A diesel és a k2 nem csúszott le a 'torkunkon' pedig ennél sokkal rosszabb helyeken is volt már nagy nézőszámmal megáldott party (pl lánggépgyár, máv, inside etc.) Hogy mi a siker titka és mimozdít ki minket azt az istensetudja megmondani. :)

Addict · http://www.noisefreaks.com 2009.02.22. 15:46:55

@EvenItch: Studioban tenyleg parketta van? :) Fel sem tunt...

Amugy Dieselben nyaron majd nyit a szabadteri resz, az biztos be fog jonni a goasoknak. Kivancsi leszek milyen lesz.

EvenItch 2009.02.22. 19:08:21

'Studioban tenyleg parketta van? :) Fel sem tunt...'

Igen. Puha parketta (vagy legalábbis fa padlózat). Dejó is az. :)
süti beállítások módosítása