HTML

Promoter TV

Partyhírek, videók, érdekességek egy partyszervező szemszögéből.

Csatlakozz te is!

Címkék

16bit (1) astrix (3) avatar (9) bakony (2) balatonsound (1) beharangozó (2) bonusz (1) danger (1) delirious (3) diesel (2) dj2go (1) dna (1) dokk (1) elemzés (11) fesztivál (2) film (2) freee (1) goa.hu (1) helyszín (4) koletzki (1) lolitas (1) marketing (3) noise (1) nvc (1) openair (8) ozora (3) pantherpatrik (1) party (8) psy (8) psyfreq (3) sensation (1) szavazás (5) tranceport (11) video (2) wizzy (2) xerox (2) y east (4) Címkefelhő

DJ Mag Top 100 - 2010

2010.10.29. 15:37 Addict

 Megvannak az idei eredmények a DJ Mag Top 100-as szavazásáról. Ami elsőre látszik, hogy 2010 lesz az év, mikor a nagy öregek visszaszorulnak, a psytrance eltűnik a listákról és valóban underground  lesz (bár túlélni nem fog), a house végképp felemelkedik.

 
Kezdjük a Top 10-el. A legnagyobb meglepetések itt vannak, kezdve azzal, hogy Armin Van Buuren megdöntötte Tiesto rekordját és negyedszerre(!) lett egyhuzamban az első.
 

 
David Guetta "csak" a második lett, jövőre (és még pár évig biztos) ki fogja bérelni az első helyet az biztos. A hip-hop és a house vegyítése ütőképes receptnek bizonyul.
 
Deadmau5 a negyedik, a 10-es listában ő jött fel Axwell után legjobban (2 helyezést), csak utóbbival ellentétben ő nem fog megállni itt, és jövőre már a 3. vagy akár a 2. helyezést fogja elfoglalni.
 
Psytrance körben hatalmas visszaesés volt, az Infected Mushroom a zseniális kampányvideó ellenére is visszaesett egy helyet a 13.-ra ami valószínűleg jövőre már a top20-ból való kiesést jelenti számukra. Astrix az albumbemutató ellenére is rontott 4 helyezést és az 59. helyen van. Yahel kiesett, GMS kiesett, Skazi a 83.
 

 
A nagy öregek is eltűnnek lassan kezdve a tavaly a top 10-ből kieső Sahsa / Digweed párossal. Sasha a 27. tizennégyet rontva, Digweed a 29. tizenkettőt csúszva le. Az egész mezőnyben a legnagyobb esést is három nagy progresszív DJ produkálta: A Deep Dishből kivált Dubfire és Oakenfold 28-at estek vissza a 74. és 51-re. Cattaneo pedig 25-öt rontva lett az ötvenhetedik. De lehetne mondani az egyaránt 11-et rontó Zabielát (49.), techno körökből Umeket (50.) vagy a 10-et rontó Sven Väth-ot (58.)
 
Na de mik az emelkedő trendek? Az egész lista legnagyobb nyertese Andy C, aki tavaly már majdnem kicsúszott a listából, idén 39-et javítva a 61. lett visszahozva a DnB-sek becsületét. sovány vígasz ugyanis a stílust ő képvilseli egyedüliként. Moonbeam-ék 34 helyet jöttek előre a 42.-re, mint jóbarátjuk, innen is gratulálok nekik! Super8 & Tab menetel tovább felfele, most 22-t lépve a 60-adikok, lesz ez még top 20 is szerintem. A trance úgy tűnik még velünk lesz (szerencsére) jódarabig. 
 
Shane 54! Tavaly még épphogy itt voltak, most meg 29-et előre lépve a 62.-ek! Nagyon nagy eredmény, minden elismerésem! Hajrá!
 
Electro téren a Franciák most hanyatlóban vannak de a Daft Punk (44.) idén adja ki a Tron albumát ami az év legjobban várt soundtrack albuma. A Justice is jövőre adja ki az új albumát, így nem meglepetés az ő rontásuk sem (99.). A jövő hónapban nálunk fellépő Bloody Beatroots viszont 86.-ként megjelent a listán.

Szólj hozzá!

Címkék: elemzés

A bejegyzés trackback címe:

https://promotertv.blog.hu/api/trackback/id/tr142408050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása