HTML

Promoter TV

Partyhírek, videók, érdekességek egy partyszervező szemszögéből.

Csatlakozz te is!

Címkék

16bit (1) astrix (3) avatar (9) bakony (2) balatonsound (1) beharangozó (2) bonusz (1) danger (1) delirious (3) diesel (2) dj2go (1) dna (1) dokk (1) elemzés (11) fesztivál (2) film (2) freee (1) goa.hu (1) helyszín (4) koletzki (1) lolitas (1) marketing (3) noise (1) nvc (1) openair (8) ozora (3) pantherpatrik (1) party (8) psy (8) psyfreq (3) sensation (1) szavazás (5) tranceport (11) video (2) wizzy (2) xerox (2) y east (4) Címkefelhő

Avatar képek

2009.05.28. 19:40 Addict

 Újra itt vagyok egy kis Avatar hírrel. Most mondom, hogy aki nem akarja elspoilerezni a filmet az ne kattintson a tovább linkre! Úgy tűnik felgyorsultak az események Cameron új filmje körül, mert a hét során kétszer is megjelentek új képek a filmből. Mindkettőt Jim Dorey a Marketsaw blog vezetője adta közzé. A képek igaziak, mert a Fox is rájukbólintott, sőt az utolsó kettő netes megjelenését hivatalosan is jóváhagyta. Ez azt is jeletheti, hogy már nagyon közel van a hivatalos kampány kezdete ha ennyire engedékenyek az ilyen képekkel.

Tehát az első kép (a cikk végén) a filmből van és egy powersuitot ábrázol. Ilyen ruhában mászkálnak az emberek Pandora dzsungelében, amivel fel tudják venni a harcot a helyi ragadozókkal és benszülötekkel ha kell. A második kép (itt a bekezdés fölött) a két artwork egyike abból a több mint 100 képet tartalmazó könyvből ami novemberben jelenik meg The Art of Avatar: James Cameron's Epic Adventure címmel. Amazonon már elő lehet amúgy rendelni. A forrás szerint ez még csak előzetes concept art bár ha összevetitek a két robotot ami ezen és a filmből kivágotton van, szinte semmi különbséget nem fogtok találni.

A második artworkön (itt fent) pedig egy katonai helikoptert és az azt üldöző benszülötteket látjátok egy helyi repülő állaton lovagolva. A háttér még valószínű változni fog, mert ez még nagyon hasonlít a földi növényzetre a filmben pedig teljesen egyedi flórát fogunk látni.

Végül pedig álljon itt a már fent említett Powersuit. A képekre kattintva feljönnek azok teljes nagyságú verziói.

Szólj hozzá!

Címkék: avatar elemzés

A bejegyzés trackback címe:

https://promotertv.blog.hu/api/trackback/id/tr901149599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása