HTML

Promoter TV

Partyhírek, videók, érdekességek egy partyszervező szemszögéből.

Csatlakozz te is!

Címkék

16bit (1) astrix (3) avatar (9) bakony (2) balatonsound (1) beharangozó (2) bonusz (1) danger (1) delirious (3) diesel (2) dj2go (1) dna (1) dokk (1) elemzés (11) fesztivál (2) film (2) freee (1) goa.hu (1) helyszín (4) koletzki (1) lolitas (1) marketing (3) noise (1) nvc (1) openair (8) ozora (3) pantherpatrik (1) party (8) psy (8) psyfreq (3) sensation (1) szavazás (5) tranceport (11) video (2) wizzy (2) xerox (2) y east (4) Címkefelhő

Hazánkban is lesz Avatar IMAX 3D-ben

2009.11.10. 20:10 Addict

 Most, hogy vészesen közelít a bemutató napja, sokakban felmerült a kérdés lesz-e nálunk IMAX 3D-ben a film és mikortól lehet jegyet venni rá. Megkérdeztem az IMAX Magyarországot erről. A következő választ kaptam:

90%, hogy lesz az Avatar IMAX 3D verzióban Magyarországon is. Ami a 100%-ot és a jegyelővételt illeti: az Avatar az Intercom forgalmazásában kerül vetítésre hazánkban és ő az, aki e kérdés eldöntésében kompetens. Mi, mint a magyar IMAX üzemeltetője még nem kaptunk erről hivatalos információt, így arra kérem kövesse figyelemmel a műsorújságokat (Est, Exit) és a www.cinemacity.hu, valamint a www.imaxbudapest.hub weboldalainkat. Amint megkapjuk a zöld utat az Intercomtól, azonnal elkezdjük a jegyek előértékesítését.

Az Intercomtól még nem reagált a megkeresésemret, de a 90% elég jó esély. Tehát lehet örülni és várni a bemutatót ami december tizennyolcadika. Sajnos IMAX 3D teremből egy darab van az országban ezért érdemes jóelőre lefoglalni a jegyet annak aki a bemutató heteiben látni akarja a filmet abban a formában ahogy Cameron megálmodta. Végezetül itt van egy rövid netes werkfilm elképesztő új jelenetekkel a tovább után.

Szólj hozzá!

Címkék: avatar

A bejegyzés trackback címe:

https://promotertv.blog.hu/api/trackback/id/tr21516346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása