HTML

Promoter TV

Partyhírek, videók, érdekességek egy partyszervező szemszögéből.

Csatlakozz te is!

Címkék

16bit (1) astrix (3) avatar (9) bakony (2) balatonsound (1) beharangozó (2) bonusz (1) danger (1) delirious (3) diesel (2) dj2go (1) dna (1) dokk (1) elemzés (11) fesztivál (2) film (2) freee (1) goa.hu (1) helyszín (4) koletzki (1) lolitas (1) marketing (3) noise (1) nvc (1) openair (8) ozora (3) pantherpatrik (1) party (8) psy (8) psyfreq (3) sensation (1) szavazás (5) tranceport (11) video (2) wizzy (2) xerox (2) y east (4) Címkefelhő

Szerdán videó, szavazás meg minden...

2009.03.08. 14:36 Addict

Mint azt már sokan tudják, új helyszínt keresünk a májusi bulinknak. Persze ha nem találunk jobbat, akkor marad Dabas, de mindig szeretünk újítani és idén is erre törekszünk. Szóval úgy volt, hogy ma meg tudom nézni én is az egyik helyszínt, de a tulaj sajnos nem ért rá ezért csak ma délután de inkább holnap délelőtt tudunk erre sort keríteni. Tomi már látta, teljesen el van ájulva tőle, szerinte még Alsónémedinél is jobb. Hiszek neki, van jópár év tapasztalata ebben. :)

Kint csinálok egy videót, összevágom és kiteszem ide. A vágás az körülbelül egy-két nap, tehát szerda magasságában nézhetitek meg. Sajnos még tél van, ezért nem fog látszani a hely a teljes pompájában, ezért majd tavasszal csinálok róla még egyet mikor minden zöld, úgy csak más lesz a feeling.

De hogy ne csak mi döntsünk a témában, ezért lesz majd szavazás is, hogy ti melyiket szeretnétek. Minthogy azért ez egy sokkal fajsúlyosabb kérdés annál, hogy melyik fellépő ne legyen az ötből, ezért várom a kommenteket is, ki miért tartja egyiket jobbnak vagy rosszabnak a másiknál. Plusz a mi véleményünk is számítani fog és a három dolog adja majd ki együttesen a végeredményt. Remélem pár nap alatt tudunk dönteni az ügyben mert az idő is sürget kicsit mostmár.

1 komment

Címkék: beharangozó psy helyszín openair tranceport

A bejegyzés trackback címe:

https://promotertv.blog.hu/api/trackback/id/tr30989309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

misspiggy 2009.03.08. 20:38:10

Már alig várom a szabadteret és a transzportos partikat. Csak legyetek ovatossabbak mint a garancsin.
süti beállítások módosítása