HTML

Promoter TV

Partyhírek, videók, érdekességek egy partyszervező szemszögéből.

Csatlakozz te is!

Címkék

16bit (1) astrix (3) avatar (9) bakony (2) balatonsound (1) beharangozó (2) bonusz (1) danger (1) delirious (3) diesel (2) dj2go (1) dna (1) dokk (1) elemzés (11) fesztivál (2) film (2) freee (1) goa.hu (1) helyszín (4) koletzki (1) lolitas (1) marketing (3) noise (1) nvc (1) openair (8) ozora (3) pantherpatrik (1) party (8) psy (8) psyfreq (3) sensation (1) szavazás (5) tranceport (11) video (2) wizzy (2) xerox (2) y east (4) Címkefelhő

Buli után

2009.05.15. 13:40 Addict

Régen volt már frissítve a blog, ezt tudjátok be annak, hogy az utóbbi hetekben minden időmet lefoglalta a bulira való készülődés. Leírnám akkor a tapasztalataimat.

A szervezés ezúttal teljesen másképp folyt mint régen, több dolog is közbejött. Ilyen volt például mikor a buli előtt egy hónappal kiderült, hogy a két fullon előadó mégsem tud jönni, ezért őket sürgősen le kellett cserélni. Ebben sokat segített ez a blog (ajánlom minden szervezőnek), mert itt szavazásra tudtuk bocsájtani a dolgot. A szavazás elképesztően magas részvételi aránnyal végül DNA-t hozta ki nyertesnek. Itt már azt gondoltuk, hogy nagyon sokan lesznek a bulin, ha ennyi embert érint a kérdés.

Később az elővételes jegyfogyásból méginkább arra tudtunk következtetni, hogy túlszárnyaljuk a tavalyi Astrix & Friends bulinkat is. Mivel idén bevezettük a Ticketportál országos és internetes jegyelővételes rendszerét, képet kaptunk arról honnan érkeznek vendégeink. Még Dubai-ból is vettek a bulira jegyet! Mivel a hónapban a miénk volt az egyetlen nagyobb buli, ezért már csak az időjárás tudott volna keresztbe tenni. Folyamatosan néztük a jelentéseket, de még szerdán is azt mondták, hogy hétvégén 30 fok várható ezért a partisátrat végül nem vettük igénybe.

A rendezvény előtti utólsó napok az engedélyek beszerzésével, folyamatos helyszínszemlével és megbeszélésekkel teltek. A helyi polgármesternél rendesen leizzadtunk a váróteremben mire kijött a jegyző egy óra telefonálgatás után és közölte, hogy minden rendben van. Lassan minden összeért, meglett a hotdogárus, jelentkeztek testfestők a bulira, majd három shop is lefoglalta az árusítóhelyet. Megvolt a partybusz, beazonosítottuk a volánbusz legközelebbi megállóhelyét is. Mivel a Cökxpon május 9-én nem ért rá, megegyeztünk a Trixx-el, hogy ők csinálják meg a chillt. Halásztelken több mint tíz éves tapasztalatuk van ebben, ezért nyugodtan bíztuk rájuk ezt a munkát.

A buli aztán teljesen simán ment le, semmilyen attrocitás nem volt, a tavalyi 2 kilométeres kocsisor is elmaradt köszönhetően a nagy parkolóhelynek és a sok kocsirendezőnek. Mivelhogy két beléptetőpontot csináltunk duplaannyi jegyszedővel, ezért a bejutás is problémamentes volt. Idén külön embert béreltem az előadók szállítgatására is (a sok fellépő miatt összesen 11 fuvart kellett teljesíteni), így több időm maradt a videófelvételre mint általában. Remélem ez majd lejön ha megnézitek a klippet.

A visszajelzések a partiról a fórumon 99%-ban pozitívak, egyedül a szeméttel volt gondja mindenkinek. Idén is négy embert alkalmaztunk erre a munkára, de sajnos a szemeteszsákok idő előtt elfogytak, így valóban nem volt szép látvány a tánctér a buli végére. Amúgy a szervezéssel, dekóval, hanggal, büfével, fellépőkkel, a hellyel és legfőképp a hangulattal érzésem szerint mindenki elégedett volt.

Sajnos a végeredmény egyáltalán nem az lett végül amire számítottunk. Fele ember jött csak el, mint tavaly és ennek is a nagyrésze elővételes és reggeli jegy volt. Igazából még mindig fogalmam sincs miért voltak ennyire kevesen, hisz minden adott volt: jó idő, konkurens bulik teljes hiánya, sok és sokféle stílusú fellépő, szép helyszín. Talán a válság miatt nincs pénzük az embereknek? A nagyobb baj ami csak pár napja derült ki, hogy a hangbemérés ellenére mégis ki lehetett hallani a bulit a környező házakban így ezen a helyen többet már nem rendezhetünk partit. Legközelebb valószínüleg visszatérünk a jól bevált Kardos-tanyához. Mindenesetre köszönjük mindenkinek aki eljött és / vagy segített a rendezvény lebonyolításában!

És végül vessétek szemeiteket a hivatalos videóklippre és mondjátok el véleményeteket alant. 

Szólj hozzá!

Címkék: video party elemzés psy openair tranceport

A bejegyzés trackback címe:

https://promotertv.blog.hu/api/trackback/id/tr791123238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása