HTML

Promoter TV

Partyhírek, videók, érdekességek egy partyszervező szemszögéből.

Csatlakozz te is!

Címkék

16bit (1) astrix (3) avatar (9) bakony (2) balatonsound (1) beharangozó (2) bonusz (1) danger (1) delirious (3) diesel (2) dj2go (1) dna (1) dokk (1) elemzés (11) fesztivál (2) film (2) freee (1) goa.hu (1) helyszín (4) koletzki (1) lolitas (1) marketing (3) noise (1) nvc (1) openair (8) ozora (3) pantherpatrik (1) party (8) psy (8) psyfreq (3) sensation (1) szavazás (5) tranceport (11) video (2) wizzy (2) xerox (2) y east (4) Címkefelhő

Augusztus 21.: Avatar Day!

2009.07.24. 01:31 Addict

Lezajlott San Diegoban a Comic Con egyik legjobban várt eseménye (a másik a szintén itt elsőként demózott New Moon volt): James Cameron először mutatta be a szélesebb közönségnek 4 éve készülő filmjét. 25 percet láthatott az a 6000 ember aki jegyet váltott a kiállításra és végigállta a több mint két és fél órás sort.  

 Így nézett ki a Hall H bejárata egy órával kezdés előtt

A reakciók nem változtak, eddig csak pozitív visszajelzéseket olvastam mindenhol. De a lényeg nem is ez, hanem hogy Cameron bejelentette: Augusztus 21-én az egész világon látható lesz egy ingyenes tíz perces bemutató az Avatarból az IMAX és 3D képes termekben! 

Véleményem szerint ez a legjobb módja a film reklámozásának mert mindenki úgy láthatja először ahogy az meg lett álmodva - 3D-ben. Cameron "social marketing"-nek hívja ezt a módszert. És a találgatásoknak is vége ezzel, hogy melyik film előtt fogják adni a trailert - egyik előtt sem úgy tűnik. Kíváncsi vagyok hogy oldják meg ezt a vetítést, egy bizonyos film előtt lesz vagy külön Avatar negyedórák lesznek két film között. Mindenesetre filmtörténelmi esemény lesz az biztos, a mozi visszakapja megkopott varázsát még utoljára(???).

Végezetül van egy kép a játékból is ezúttal a Wii verzióból szigurúan Na'vik nélkül:

 

 

A játékról bővebben itt olvashattok.

02:35 BREAKING: Elindult az Avatar film hivatalos honlap is: http://www.avatarmovie.com/

02:48 BREAKING: Megjött a hivatalos press release a Foxtól, miszerint 21-én nemcsak a mozikban, hanem mindenhol fogják vetíteni a trailert, név szerint: IMAX 3D, IMAX 2D, digital 3D, 35mm-es normál 2D mozikban és online is. A 3D-s verzió 15 perces, a normál pedig 10 perc hosszú lesz! A Ubisoft szintén 21-én mutatja be a nagyközönségnek a filmmel totális összhangban készített játékát. (via MarketSaw)

Szólj hozzá!

Címkék: avatar

A bejegyzés trackback címe:

https://promotertv.blog.hu/api/trackback/id/tr901264224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása