HTML

Promoter TV

Partyhírek, videók, érdekességek egy partyszervező szemszögéből.

Csatlakozz te is!

Címkék

16bit (1) astrix (3) avatar (9) bakony (2) balatonsound (1) beharangozó (2) bonusz (1) danger (1) delirious (3) diesel (2) dj2go (1) dna (1) dokk (1) elemzés (11) fesztivál (2) film (2) freee (1) goa.hu (1) helyszín (4) koletzki (1) lolitas (1) marketing (3) noise (1) nvc (1) openair (8) ozora (3) pantherpatrik (1) party (8) psy (8) psyfreq (3) sensation (1) szavazás (5) tranceport (11) video (2) wizzy (2) xerox (2) y east (4) Címkefelhő

Hungarian Heroes party az Almássy téren

2010.09.13. 03:10 Addict

 A hazai elektronikus scéna élmezőnye fogja képviseltetni magát Október 22-én az Almássy Hallban. A felső szinten a szervezők megidézik a legendás Speed Disco emlékét a classic house rajongóknak. Az ottani legnagyobb nevek most újra együtt fognak zenélni ezen az estén. Akik a 90-es években ott voltak ezen a legendás helyszínen vagy csak hallottak róla, azoknak ott a helye!

A földszinten egy kicsit előrébb haladunk az időben, itt ugyanis az új generáció legjobb techno és minimal előadóit hallhatjuk. Hogy kik lesznek ők még egyelőre maradjon titokban, addig is itt van egy flyer kedvcsinálónak:

 

Kattints a képre nagyobb verzióért

Szólj hozzá!

Címkék: party beharangozó

A bejegyzés trackback címe:

https://promotertv.blog.hu/api/trackback/id/tr132291952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása