HTML

Promoter TV

Partyhírek, videók, érdekességek egy partyszervező szemszögéből.

Csatlakozz te is!

Címkék

16bit (1) astrix (3) avatar (9) bakony (2) balatonsound (1) beharangozó (2) bonusz (1) danger (1) delirious (3) diesel (2) dj2go (1) dna (1) dokk (1) elemzés (11) fesztivál (2) film (2) freee (1) goa.hu (1) helyszín (4) koletzki (1) lolitas (1) marketing (3) noise (1) nvc (1) openair (8) ozora (3) pantherpatrik (1) party (8) psy (8) psyfreq (3) sensation (1) szavazás (5) tranceport (11) video (2) wizzy (2) xerox (2) y east (4) Címkefelhő

Március 7-ei szétszakadás

2009.02.20. 12:10 Addict

Úgy kezdődött az egész, hogy decemberben kirakták a goa.hu fórumra a Wizzy Noise bulit. Őket még mi is elhívtuk három évvel ezelőtt szabadtérre a legendás Alsónémedire. Nagyon jó kis party lett belőle, sokan eljöttek, csináltam róla videót is, ime: 

 

A két görög úriember azóta mitsem vesztett zenei tudásából, azóta is ontják a jobbnál jobb albumokat (Renaissance - 2008), ezért nyílvánvaló volt, hogy ide lenézek. Annál is inkább mert közben kiderült, hogy a Dürer-kert egy általam nem ismert részében lesz a nagyterem, ahova állítólag ezer ember is befér, szóval mint új lehetséges helyszíneket kereső partyszervező is érdeklődtem a buli iránt.

Így teltek múltak a hetek, mikor egyszercsak kikerül a goa.hu-ra az NVC legújabb bulija a Merlinben ami szintén március 7-én lesz, a meghívott külföldi: Oliver Koletzki. Ez rögtön keresztül is húzta a számításaimat, ugyanis Koletzki kb egy éve az egyik legnagyobb kedvenc nálam. Igaz más stílus mint a Wizzy Noise, de kihagyhatatlan az is. A Merlin mondjuk nem annyira bejövős helyszín nálam, nem adja azt a klub feelinget mint pl a Dokk vagy akár a Diesel, de az underground klubok közül még így is kiemelkedik. Ígyhát nem marad más hátra, mint ide is elmenni, a két hely végülis nincs egymástól túl messze, ha szerencsém van akkor mindkét liveactet hallhatom.

Ezt a szerencsétlen időpontválasztást érezhették a goa.hu-sok is ugyanis egyből átkerült a Novidrás buli a party topikból az egyéb rendezvények közé. Ez amúgy rendben is van, mert elvileg a party rész a goabuliknak van fenntartva, de az NVC-s rendezvények ezalól eddig mindig kivételek voltak. Felmerült aztán, hogy legyen egy külön topikja akkor a nem-goa buliknak és egy másik az egyéb rendezvényknek, de az ötlet egyelőre nem valósult meg.

Erre mit látok ma a freee.hu-n? 2009 03 07 - 16 Bit Lolitas a Dokkban. 16 Bit Lolitas. Általában véve elmondható, hogy nem tudnak lázba hozni a meghívott dokkprogressionos külfüldi fellépők, de a 16 Bitre azóta el akarok menni, mióta előszőr elhívták őket ide játszani. Még akkor voltak, mikor a Yahelt csináltuk a hajógyárin, úgy volt, hogy a Studióban lesz a buli aztán a vezetőség úgy látta, hogy nem adtunk el elég elővételes jegyet és átraktak minket a Dokkba. Anno nagyon szívtam a fogam emiatt, de az ő szemszögükből racionális döntés volt, náluk ugyanis kétszer annyi jegy megy el előre egy studiós bulira, azt meg nem hitték el, hogy a goásoknál nem divat a jegyelővétel. Ezután ha jól emlékszem még egyszer volt itt a holland duó, és arra sem tudtam elmenni. Most itt a nagy lehetőség, erre pont március 7-ére hívják őket.

Azt hiszem 7-én otthon maradok.

Szólj hozzá!

Címkék: noise freee dokk goa.hu wizzy nvc koletzki 16bit lolitas

A bejegyzés trackback címe:

https://promotertv.blog.hu/api/trackback/id/tr80954611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása