HTML

Promoter TV

Partyhírek, videók, érdekességek egy partyszervező szemszögéből.

Csatlakozz te is!

Címkék

16bit (1) astrix (3) avatar (9) bakony (2) balatonsound (1) beharangozó (2) bonusz (1) danger (1) delirious (3) diesel (2) dj2go (1) dna (1) dokk (1) elemzés (11) fesztivál (2) film (2) freee (1) goa.hu (1) helyszín (4) koletzki (1) lolitas (1) marketing (3) noise (1) nvc (1) openair (8) ozora (3) pantherpatrik (1) party (8) psy (8) psyfreq (3) sensation (1) szavazás (5) tranceport (11) video (2) wizzy (2) xerox (2) y east (4) Címkefelhő

Astrix & Friends 2008

2009.03.12. 15:49 Addict

Az előző bejegyzéshez kapcsolódva megmutatok nektek még egy videót ahogy ígértem a dabasi helyszínről. Ez a klipp tavaly készült a májusi szezonnyitónkon. 34 perces, látható benne a készülődés, fényképek a buliról, Astrix, Delirious, Y-East és Danger zenélés közben. A vége még így is lemaradt mert a Vimeora is csak 500 Mb a felső határ amit fel lehet tölteni. Egyébként akit érdekel letöltheti az eredeti 500 megás wmv kópiát is. Íme: 

 

A Kardos tanyát egy sokak által még valószínüleg nem ismert de annál látványosabb módon mutatjuk be a tovább után.

Ez a Microsoft által tavaly kifejlesztett Photsynth alkalmazás. Ezzel a szoftverrel három dimenzióban járhatjuk körbe az adott helyszínt, a térben foroghatunk, bármire ráközelíthetünk stb. A 3D hatás annál jobb minél több fotót alkalmazunk, én ehhez 91 helyszíni fotót használtam föl. Szerintem nagyon érdekes lett az eredmény, érdemes kipróbálni. Akinek még nincs fönt a Photosynth kliens, annak annyit kell csak tenni, hogy a lenti képre kattintva letölti és felinstallálja, majd ráfrissít az oldalra és kész is. Aki teljes képernyőben szeretné megnézni, annak ide érdemes ellátogatnia. Jó virtuális barangolást!

Update: Nem is kell elnavigálni a teljesképernyőhöz, mert a jobb alsó sarokban ott az ikon. Sokan panaszkodtak, h kevés a kép. Ez azért van, mert a szoftver nem képes összefüggő tárgyként értelmezni a tömeget meg a mozgásokat ezért különálló szettekre vannak bontva a képek. A képsorozatok között a jobb felső sarokban lévő három pont ikonnal lehet váltani.

 Tehát a kérdés még mindig az, hogy...

Szólj hozzá!

Címkék: szavazás psy helyszín danger openair tranceport astrix y east delirious

A bejegyzés trackback címe:

https://promotertv.blog.hu/api/trackback/id/tr89998150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása